Home tips-ideer Vigtige tips til at få din bolig hurtigt solgt i Sønderjylland

Vigtige tips til at få din bolig hurtigt solgt i Sønderjylland

af Steen Christensen

Hvis du går med drømme om at flytte, handler det om at få boligen gjort klar, så den kan blive solgt. Det er svært at komme videre med livet både mentalt og økonomisk, før den gamle bolig er solgt, men det er ofte nemmere sagt end gjort.

Det kan være en tidskrævende proces at få solgt en bolig i Sønderjylland, og der kan derfor komme til at gå mange måneder, før det hele lykkes og afsluttes. Derfor kan det betale sig at gøre, hvad du kan selv, hvis du gerne vil have solgt din bolig så hurtigt som muligt.

Men hvad skal du egentlig gøre, hvis du gerne vil have solgt din bolig så hurtigt som muligt i Sønderjylland?

Find den rette ejendomsmægler

Du kommer bedst fra start ved at finde den helt rette ejendomsmægler. Det er din mægler og ikke dig, der skal sælge din bolig, og det er mægleren, der står for både markedsføring og fremvisning. Derfor er en god ejendomsmægler fra Sønderjylland et afgørende skridt på vejen for at få solgt din bolig.

Det er vigtigt, at din ejendomsmægler forstår dig og dine behov. Derfor skal du ikke bare vælge den første og den bedste ejendomsmægler, for det er ikke sikkert, at enhver ejendomsmægler er det rette valg for dig.

I stedet kan du prøve at kontakte nogle forskellige mæglere for at høre mere om dem, deres arbejdsproces og måske tidligere salg, så du til sidst kan vælge den mægler, du føler dig mest tryg ved, og som du tror, kan få solgt netop din bolig.

Klargør din bolig inden fotografen kommer forbi

Når du skal have solgt din bolig, er potentielle køberes førstehåndsindtryk helt afgørende. I dag får de fleste købere deres førstehåndsindtryk online, når de ser billederne på mæglerens hjemmeside, og derfor skal disse billeder naturligvis være perfekte og give det bedste indtryk af din bolig.

Ryd op og gør rent

Det er vigtigt, at din bolig fremstår knivskarp og i tiptop stand, når fotografen kommer forbi for at tage de vigtige billeder.

Derfor skal du klargøre boligen hele vejen rundt på samme måde, som du ville gøre, hvis du fik fint besøg. Det gælder både for have, indgang både indenfor og udenfor, køkken, badeværelse og alle andre rum i boligen, hvor du skal rydde op og gøre rent – gerne i dybden.

Udnyt tomme rum

Du kan også prøve at give din bolig nye funktioner, som en potentiel køber kan se sig selv i. Det er eksempelvis relevant, hvis du har et rum, der ikke bruges. Her kan du indrette et midlertidigt kontor eller et gæsteværelse, så en køber kan se, at alle husets rum kan få en funktion.

Skab lys og luft

Når der skal tages billeder, skal du sørge for at tænde alt lys og rulle alle gardiner op, så din bolig får maksimalt lys på billederne. Du kan også skabe mere lys og derved en mere indbydende stemning ved at dække et mørkt bord med en lys dug eller ved at hænge spejle op, der reflekterer lyset i boligen.

Små reparationer

Hvis du har småting i hjemmet, der trænger til at blive fixet, skal de klares, inden fotografen kommer og tager billeder. Små defekter kan give et negativt indtryk af boligen, og det er derfor vigtigt eksempelvis at lappe huller i vægen og male dem over, fixe løse stikkontakter, skrue et løst dørgreb godt fast igen og så videre.

Gode råd inden en fremvisning

Når din bolig skal fremvises, kan du med fordel følge samme model, så en potentiel køber får det bedst mulige indtryk af din bolig. Hvis din bolig ligner den, en køber har set på billederne, vil chancen for et salg forøges markant.