Dart og puslespil: To vinter-hyggeaktiviteter i dit hjem

Det bevæger sig mod de kolde vintermåneder til de flestes ærgrelse. Sommeren er forbi, og det er nu på tide at finde inspiration til noget sjovt at lave inden døre, hvor du har varmen og ikke skal tænke på regn, slud og snarlige minusgrader. Vi har her to fifs til sjove aktiviteter, der kan være et hit i de kolde vintermåneder: dart og puslespil.

Dart – så er den hjemlige hygge i hus

Her er en ide, der forhåbentlig sidder lige i bull’s eye: Dart. Der er ingen, der siger, at dart partout skal være en aktivitet, der finder sted på værtshuse og barer ude i byen. Det er super nemlig og billigt at købe dit eget spil dart og sætte det op derhjemme. Har du gjort det, kan du udfordre dine venner til et slag dart når som helst, og så er der statsgaranti på at hyggen – suppleret med konkurrencestemningen – vil sprede sig og danne rammen om en sjov aften. Du har mulighed for at købe dart udstyr og dart spil i høj kvalitet her.Dartskiver fås helt ned til få hundrede kr., men det er selvfølgelig også muligt at lægge flere penge for skiver i endnu bedre kvalitet.

Puslespil – så går brikkerne op i en højere enhed

Hvis dart ikke lige er din kop the, så er puslespil et andet bud på en hjemlig hyggeaktivitet, der kan skabe varme i de kolde efterårs- og vintermåneder. På Puzzleshop får du puslespil i alle afskygninger – dvs. i alle slags motiver og sværhedsgrader. Du kan få puslespil fra 500 og helt op til – hold nu fast – 40.320 brikker! Den sidste variant vil nok ikke bidrage til hygge så meget som til frustration over manglende mulighed for at kunne gennemføre. Derfor bør du vælge et puslespil med det antal brikker, der passer til netop dit humør.

Det gode ved et puslespil er, at du pludselig får en god anledning til nærvær med dem, du holder af. Henover bordet, hvor puslespillet ligger, kan samtalerne brede sig: I kan tale om alt og ingenting, imens I overvejer, hvor den næste brik skal lægges.

Det smarte ved dart og puslespil er, at det er helt diskrete typer spil, som ikke går ind og ødelægger indretningen af dit hjem. Hvor dartskiven kan hænges op på en væg og dermed stort set ingenting fylder, ligger puslespillet fladt på et bord og optager dermed ikke nævneværdig plads, som tit kan se grimt ud.

Tilbage er der ikke andet et sige end rigtig god vinterhygge – og forhåbentlig kan dette bruges til inspiration til sjove aktiviteter i hjemmet.

Morten Storgaard

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.