Home tips-ideer Københavns nye eksklusive område: find en lejlighed på Islands Brygge

Københavns nye eksklusive område: find en lejlighed på Islands Brygge

af Steen Christensen

Hvis du er på udkig efter en lækker lejlighed i København, hvor du er tæt på byens mange muligheder og med det store, flotte hav lige i nærheden, kan Islands Brygge være det helt rette valg for dig.

Islands Brygge er et utroligt interessant område, som i disse år gennemgår en spændende udvikling. Her forenes nyt med gammelt på imponerende vis, mens bydelen på samme tid får nye muligheder for hver dag, der går, når det kommer til bl.a. uddannelse, udeliv og restaurantbesøg.

Moderne arkitektur i verdensklasse

Det første, der får Islands Brygge til at skille sig ud fra andre områder i København, er den imponerende samling af moderne arkitektur, der skyder op og allerede pryder bydelen. Her finder du arkitektur i verdensklasse tegnet af nogle af landets og udlandets bedste tegnestuer, hvorfor bygningerne er både visuelt tiltrækkende og yderst funktionelle.

Her er A-house midt på Islands Brygge et godt eksempel på, hvordan moderne arkitektur kan kombineres med høj livskvalitet, hvor de New Yorker-inspirerede lejligheder byder på masser af plads og høj komfort, mens bygningen med egen stor tagterrasse, fitnesscenter og meget andet giver mange muligheder for at nyde livet til fulde.

Læs mere hos a-house.com og bliv inspireret af de mange muligheder, du har for et skabe et anderledes og unikt hjem på Islands Brygge.

Havudsigt og mange muligheder

Her er du heller aldrig langt fra vandet. Bydelen består af gamle havneområder og industri, som i dag er udlagt til boligbyggerier, og du har derfor rig mulighed for at få en lejlighed med en indbydende havudsigt.

Og selvom du finder et sted uden kig til vandet, er vandet altid lige i nærheden, så du kan komme ud og nyde udsigten på bare få minutter. Her har du rig mulighed for at gå en tur og få en omgang frisk havluft langs den gamle havn. Her finder du blandt andet den hyggelige Havneparken, hvor du kan slå dig ned og få lidt at spise, eller du kan hoppe en tur i vandet fra havnebadet på en varm sommerdag.

Tæt på alt det gode ved København

Islands Brygge er placeret på den vestlige del af Amager, hvilket er den del af øen, der ligger lige overfor det centrale København. Her kan du kaste blikket over på den anden side af kanalen og se direkte ind i København, og du er derfor altid tæt på alt det, København har at byde på.

Du kan komme ind på Rådhuspladsen på under 10 minutter, hvis du har en cykel, mens mange af byens muligheder også er inden for gåafstand. Du har selvfølgelig også mulighed for at komme rundt til hele byen fra metrostationen på Islands Brygge, mens mange bybusser også kører lige forbi.

Også selve Islands Brygge har meget at byde på, når det kommer til de daglige indkøb, restauranter, caféer, uddannelse og meget andet, og du kommer derfor aldrig til at mangle noget, når du bor her.