Home Testresultater Guide: Tre bådudlejninger i København

Guide: Tre bådudlejninger i København

af Ditte Borg Nielsen

De seneste år er bådudlejning i især København virkelig blevet populært, og der er derfor poppet en del bådudlejningsmuligheder op. Og heldigvis er mange af bådudlejningsstederne ikke begrænset til udlejning til båd- og sejlkyndige – du kan som helt utrænet sejler nemlig leje en båd og bruge nogle skønne timer i Københavns havne. I dette indlæg gennemgår vi tre af de mest omtalte og etablerede bådudlejninger i København. 

Friendships: Bådudlejning på Christianshavn

Friendships tilbyder bådudlejning i en bæredygtig elbåd på CO2-kompenseret grøn strøm, og båden kræver ingen form for sejlererfaring. Båden er udstyret med et rat, så man som helt uøvet kaptajn nemt kan styre båden, og i midten er der bygget et træbord, så I kan sidde og nyde en lækker frokost, aftensmad eller snacks på sejlturen.

Pris?
Én times sejlads: 490 kr.
To timers sejlads: 800 kr.
Tre timers sejlads: 1.100 kr.

Hvor?
Både lejes på Trangravsvej 1, Christianshavn

Antal personer i båden?
Op til otte personer

Hvor længe kan man leje en båd?
Op til tre timer

GoBoat: Bådudlejning på Islands brygge

GoBoat tilbyder bådudlejning, hvor der heller ikke kræves sejlerbevis, eller at du er en øvet kaptajn. GoBoats både er udstyret med et håndtag, der bruges til at styre båden, og de har på samme måde som hos Friendships et bord i midten til nydelse af mad og drikke. GoBoat går også op i bæredygtighed, og deres både sejler derfor kun på bæredygtig energi fra sol-, vind-, og vandkraft. Med et GoBoat Plus-medlemskab kan man spare lidt penge på sejlturene, og de tre medlemskaber, GoBoat tilbyder, koster fra 399 kr. til 999 kr.

Pris?
Én times sejlads: 499 kr.
To timers sejlads: 899 kr.
Tre timers sejlads: Fra 1.149 kr. (1.juni – 31. august er prisen 1.299 kr.)

Hvor?
Både lejes på Islands Brygge 10, København S

Antal personer i båden?
Op til otte personer

Hvor længe kan man leje en båd?
Op til tre timer

Copenhagen Boat Rent: Bådudlejning ved Fisketorvet

Copenhagen Boat Rent kører med et lidt anderledes koncept end Friendships og Goboat, når det kommer til bådudlejning. De kører nemlig et først-til-mølle-princip, og det er ikke muligt at booke en båd online. De går heller ikke helt så meget op i bæredygtighed, da deres både er udstyret med en benzinmotor og altså derfor ikke sejler på bæredygtig strøm. Til gengæld tilbyder Copenhagen Boat Rent bådudlejning i alt fra én time til seks timer, to forskellige bådstørrelser og en anelse lavere priser.

Pris? (Lille båd/stor båd)
Én times sejlads: 350/450 kr.
Tre timers sejlads: 750/950 kr.
Seks timers sejlads: 1.300/1.800 kr.

Hvor?
Både lejes på Kalvebod Brygge 53, København V

Antal personer i båden?
Op til syv personer

Hvor længe kan man leje en båd?
Op til seks timer