Home Testresultater Guide: De bedste smartwatches lige nu

Guide: De bedste smartwatches lige nu

af Steen Christensen

Smartwatches er blevet utroligt populære i løbet af de sidste par år. De hænger på håndled i alle aldre. Den store popularitet skyldes først og fremmest de smarte funktioner, et smartwatch har, men også at der efterhånden er så mange forskellige modeller, at alle kan finde et design, der passer til deres stil. Det betyder nemlig, at der også findes smartwatches, som faktisk ligner helt almindelige ure, hvilket nogle foretrækker.

Herunder har vi samlet 3 af de bedste smartwatches på markedet i øjeblikket.

1.     Apple Watch 6

Hvis du ikke behøver at skele til prisen, når dit nye smartwatch skal findes, er Apple Watch 6 det bedste valg. Apple har længe siddet på tronen, når det kommer til smartwatches, og dette ur er toppen af kransekagen.

Det fungerer rigtig godt til de små dagligdags-funktioner såsom aflæsning af sms’er og mails, og brillerer også i trænings- og sundhedsfunktioner. Det er altså et ur, som har næsten alt hvad du kan bede om i et smartwatch.

På minuslisten kan nævnes prisen, som ligger i den høje ende, manglende Android-kompatibilitet og lav batterilevetid.

2.     Apple Watch SE

Apple Watch SE er en slags lillebror til Apple Watch 6. Det kan rigtige mange af de samme ting, men til en billigere pris. Derfor er det rigtig godt valg, hvis du vil have et godt og funktionelt smartwatch, men ikke ønsker at bruge den mængde penge, som et Apple Watch 6 koster.

Ligesom med storebror er batteriets levetid ikke super, og modsat Apple Watch 6 er skærmen ikke altid tændt.

Apple Watch SE er således det bedste køb til prisen, hvis du har en iPhone.

3.     Samsung Galaxy Watch 3

Hvis du har en Android-telefon, er dette smartwatch det bedste valg. Det fungerer også med iPhone, men hvis du har sådan en, vil vi anbefale at vælge en af de to ovenstående modeller.

Samsung Galaxy Watch 3 er kendetegnet ved det lækre look, hvor der også er tænkt funktionalitet ind i designet. For eksempel er rammen på uret roterende, og du kan bruge det til at navigere rundt i menuerne.

På funktionsniveau besidder uret mange dagligdags- og sundhedsfunktioner, så du behøver ikke bekymre dig om at mangle noget, hvis du vælger dette smartwatch.

Skal dit smartwatch repareres?

Ligegyldigt hvilken model du har eller ender med at købe, kan du risikere, at der på et tidspunkt opstår problemer, som kræver en reparation. Hvis uheldet er ude, kan du få dit smartwatch repareret hos virksomheder som Telerepair, der har livstidsgaranti på alle deres reparationer.