Home interiør Fuldend din boligindretning med dansk design

Fuldend din boligindretning med dansk design

af Steen Christensen

Boligindretning er en aktivitet, som mange danskere elsker at bruge tid på. Skal du have held med at fuldende din boligindretning, skal du også tænke over, hvilke møbler og pyntegenstande du bruger i boligens forskellige rum.

Det er f.eks. oplagt at indrette et dansk hjem med dansk design, hvor man kan vælge mellem mange forskellige designermærker.

House Doctor

House Doctor er et af de danske designermærker, du bør kende til, hvis du går op i design og boligindretning. Indledningsvis er det værd at fremhæve virksomhedens slogan:

”House Doctor believes everybody deserves a healthy home”

– Du fortjener selvfølgelig også et sundt hjem, hvor der ikke er sparet på kunst og design.

House Doctor har gjort sig bemærket med en stil, der kan beskrives som både uformel, personlig og provokerende. Der er tale om en familiedrevet interiørvirksomhed, som samarbejder med forhandlere i store dele af verden.

Virksomheden ejes af tre søskende bestående af Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. House Doctor blev lanceret i 2001 og har sidenhen vokset sig til en stor succes.

unoliving-til-boligjournalen

Produkter fra House Doctor forhandles på Unoliving.com, hvor du kan se det store udvalg. Du vil finde et stort udvalg af både møbler og tilbehør, hvor bordlamper, skamler, væglamper, sofaborde, spisebordsstole og hylder udgør den største del af udvalget.

SACKit

SACKit er også kendt for dansk design, der skiller sig ud fra mængden. Den danske virksomhed blev grundlagt af Kristoffer Glerup i 2012 og har i dag hovedsæde i Aalborg. Produkterne fra SACKIT forhandles foreløbigt i 21 lande fordelt over hele verden.

Det danske designermærke beskæftiger en håndfuld medarbejdere, som beskæftiger sig med alt fra idéudvikling til markedsføring.

SACKit har gjort sig mest bemærket med sine moderne sækkestole, men forhandler også mange andre møbler. Udvalget består også af bakker, puder og en håndfuld andre produkter.

HoppeKids

HoppeKids er endnu et dansk designermærke, der for alvor er kommet frem på markedet de seneste år. HoppeKids har valgt at specialisere sig i design, udvikling og fremstilling af møbler til børneværelset. Der er bl.a. fokus på personlig indretning og fleksibilitet, hvor børn får plads til at være børn.

Det er vel at bemærke møbler i enestående kvalitet, hvor der løbende er mulighed for at tilpasse møblerne efter børnenes behov.

HoppeKids’ møbler er svanemærket, hvilket er forbrugernes garanti for, at der er taget hensyn til både miljø, sundhed og sikkerhed. Listen over møbler fra HoppeKids er meget lang og omfatter bl.a. legetekstil, madrasbetræk, madrasser, juniorsenge, sengeskuffer, sengeheste og børnesenge. Virksomhedens hovedkontor befinder sig i Odense.

HoppeKids er bl.a. tilstede i Frankrig, Tyskland, Finland, Østrig og Danmark, hvor forbrugerne er begejstret for de børnevenlige kvalitetsmøbler.