Home hvidevarer Find det rigtige Amerikanerkøleskab

Find det rigtige Amerikanerkøleskab

af Steen Christensen

Leder du efter et amerikanerkøleskab, men er du i tvivl om, hvad du skal kigge efter? Her får du testresultatet ift. overblik over rummelighed, smarte funktioner og generel luksus til dit køkken.

Derfor har vi lavet en lille guide / test amerikanerkøleskabe, hvor du kan læse om nogle af de bedste alternativer på markedet.

Her finder du amerikanerkøleskabene:

ButikPris DKKAntal 
6.699 -44.999,-58 stk.>>Besøg shoppen


7.357 -44.074,-56 stk.>>Besøg shoppen6.499 -37.999,-35 stk.>>Besøg shoppen

Vi har taget udgangspunkt i forskellige parametre:

  • Det er selvfølgelig vigtigt, hvor du kan få mest for pengene, når du køber et køleskab.
  • Størrelsen. Rigtig mange ønsker sig et køleskab, som næsten ikke kan blive fyldt, og vi tager selvfølgelig størrelsen med i betragtningen.
  • Særlige funktioner og muligheder. Amerikanerkøleskabe er lig med luksus, og du skal selvfølgelig vide, hvor du får flest smarte detaljer.

LG GSL760PZXV 600 l

Amerikanerkøleskab med dobbelt dør

Hvis pladsen er dit største behov, så er denne model en sikker vinder. Her får du nemlig virkelig meget plads i både køleskab og fryserafdelingen.

Det er derfor også et køleskab, som er designet til store hjem, som virkelig har brug for meget plads til madvarerne. Hvis I er en stor familie, er det derfor en rigtig god løsning.

Kan købes hos Whiteaway.com her.

Det er samtidig et rigtig lækkert køleskab, hvor der er LED belysning indgået. Det sparer på strømregningen og miljøet, og det hjælper dig til at finde de varer, du leder efter i det store køleskab. Kølerummet er ventileret, så du kan få en fast temperatur i hele dit køleskab – det er en funktion, du bliver glad for.

Luksus er der selvfølgelig heller ikke sparet på ved denne model. Der er is- og vanddispenser og en særlig afrimningsfunktion. Du får dermed både stor komfort og en masse detaljer med denne model.

Prisen ligger på lidt under 9000 kroner, og det er i den midterste prisklasse.

Samsung RS7768FHCSR

Her er der tale om en absolut topmodel, som giver dig både design og funktionalitet. Samsungs køleskabe vinder ofte forbrugertests, og også forbrugermagasinet Tænk er glade for Samsung. Amerikanerkøleskabet her er lavet i rustfrit stål, som giver et meget stilrent udtryk i dit køkken. Er udseendet vigtigt for dig, kan denne model derfor være en god løsning.

Kan købes hos Whiteaway.com her.

Det er en model, som er en anelse mindre, men der er stadig god plads til dine varer. Det er selvfølgelig også ventileret, hvilket kan forlænge holdbarheden på dine varer markant. Det skyldes, at der kan opretholdes en fast temperatur i hele køleskabet, og luftfugtigheden bevares på et acceptabel niveau.

Er du til iskoldt drikkevand med det samme, er denne luksus også inkluderet i køleskabet med en vand- og is-dispenser. Dette amerikanerkøleskab indeholder desuden indbygget LED lys, så du altid får et hurtigt overblik over dine varer. Prisen ligger på 15.500 kroner.

Samsung RS7567THCBC

Denne model fra Samsung er virkelig lækker at kigge på. Den har nemlig en smuk, sort overflade, som gør køleskabet til det flotte omdrejningspunkt i dit køkken.

Køleskabet er af energimærket A+, hvilket gør, at du sparer en del på elregningen og miljøet sammenlignet med andre modeller.

Du får både plads og luksus ved denne udgave. Har du en stor familie, eller blot et stort madforbrug, så kan du trygt vælge denne model, som rummer rigtig mange liter både i køleskab og fryser.

Kan købes hos Skousen her.

Der er desuden automatisk afrimning, så du slipper for det sure arbejde.

Vil du gerne have hurtig, koldt drikkevand, så kan du altid benytte vanddispenseren, ligesom du kan få knust is til din hjemmelavede cocktail. Køleskabet har desuden et rigtig lavt lydniveau, så du ikke bemærker lyden i køkkenet. Prisen ligger på 10.000 kroner, og her får du altså både design, plads og lækre deltaljer med i prisen.

Sharp SJ-F1529E0I

Den sidste model i vores lille guide er fra Sharp, og det er en rigtig luksusmodel, vi har med at gøre. Et ÆGTE amerikanerskab med alt hvad der er at byde på!

Fryserummet er med fransk dør, hvilket betyder, at du kan åbne fra begge sider. Pladsen er en smule mere begrænset end ved nogle af de andre modeller, men du får til gengæld god udnyttelse af det, du har.

Der er både afrimningsfunktion indbygget i køleskabet, ligesom lydniveauet også her er rigtig lavt. Går du op i din elregning og miljøet, kan du også godt vælge denne model, da den ligger i den fornuftige ende af energiskalaen.

Amerikanerkøleskabet er det ultimative

Køleskabet er et omdrejningspunkt i rigtig mange hjem. Det er køleskabet, som holder gang i hjulene derhjemme, og det er her, man mødes mange gange dagligt, når sulten rammer.

Det er derfor også vigtigt at have det rigtige køleskab, som dækker behovene i hjemmet. En af løsningerne kan være et amerikanerkøleskab, som giver luksus for alle pengene.

Flere testresultater af amerikanerkøleskabe

Du kan også tjekke denne side, hvis du kan snakke tysk: https://www.kuehlschrank.com/amerikanisch/