Tre romantiske gaver til dig, der glemte Mors Dag

Selvom det snart er en måned siden, at det var Mors Dag, så er det altså endnu ikke for sent at give hende den romantiske gave, som hun fortjener. Enhver god mor bør nemlig vide, at hun er elsket, og det bør man selvfølgelig også vise hende. Var du en af dem, som glemte at give en gave til Mors Dag, så er det med at komme i gang. Af samme årsag er der herunder samlet tre romantiske gaver, som mor har fortjent.

Noget smukt til hjemmet

Der er en ret god sandsynlighed for, at hjemmets udseende er stærkt påvirket af husets mor. Derfor er det måske din tur til at spæde lidt til og give noget, som vil se smukt og fint ud i hjemmet. Selvom vi alle bor forskelligt og foretrækker forskellige ting, når det kommer til pynt, så kunne et godt bud på noget smukt til hjemmet være disse fine og smukke træfigurer af kunstneren Susan Lordis.Ikke mindst er de smukke og originale, men al dekorationen er også udført i hånden, hvilket gør dem lidt ekstra unikke.

Noget smukt til hjemmet kan selvfølgelig også være helt simpelt. En buket blomster, en æske chokolade eller noget tredje, som mor vil elske. Men chancen for, at du allerede har overvejet dette, er nok ganske stor, ligesom der måske skal gives lidt ekstra, nu hvor du glemte Mors Dag i første omgang.

En rejse, som hun vil elske

Mødre er travle. Ikke nok med at de skal balancere hus, børn og arbejde – de skal også gøre det med bravour, overskud og glæde. Og det er ikke altid lige nemt. Lige netop derfor vil en både romantisk og sød gave til Mors Dag være at give hende en rejse, miniferie eller bare en tur til et spændende sted.

Det kan være en tur på krydstogt, hvis hun er til den slags. Det kan også være en tur til Tyskland eller sågar blot en weekend i København eller fem dage på Bornholm.

Det handler ret meget om at vurdere, hvad hun kunne tænke sig, og ikke så meget hvad resten af familien vil have. Herfra kan det så vurderes, hvor mange der skal med, og hvor længe det skal være.

Action kan også være romantisk

Der er rigtig mange måder at sige ”tak” på. Én af disse kan være ved at opfylde et ønske, som mor måske end ikke selv var klar over, at hun havde. Flere af disse slags ønsker kan være præget af action, og i Danmark er det faktisk ikke så svært at finde noget spændende at give – det kan både være på land, til vands og i luften.

I mange mødre gemmer der sig nemlig en action-mor. Så var det måske ikke noget for hende at prøve en tur i svæveflyver eller faldskærm ved den lokale flyveplads? Det er faktisk muligt rigtig mange steder i landet. Det samme er det, hvis du søger mod vand og klubberne, som har med eksempelvis vandski at gøre.

Morten Storgaard

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.