Tips til at at pynte huset op til fest

Dine fester bliver bare sjovere, hvis du krydrer dem et tema. Send en sjov invitation til dine gæster, hvor aftenens tema og dresscode beskrives.

Vi giver dig her 4 festlige bud på, hvordan du pynter dit hjem op til dine kommende fester.Halloween fest

Traditionen med at fejre halloween vinder frem i Danmark. I løbet af de seneste par år har butikkerne fået et udvalg af udklædnings tøj og pynt til halloween fester i sortimentet.

Foto fra dreamshop2you.dk.

I år kan det være din tur til at inviterer zombier, monstre og spøgelser indenfor i dit hjem, der for en aften bliver forvandlet til et spøgelseshus.

Dekorationen starter allerede ved indgangen til dit hjem, hvor det på en mørk efterårs aften vil se flot ud med græskarlygter med lys i.

I rummet hvor festen skal holdes, kan du med fordel dæmpe belysningen, for at skabe en lidt mere dyster stemning i rummet, og her skal du heller ikke holde dig tilbage med pynten.

balloner

Foto fra Pinterest

Er der inviteret børn med til festen, skal pynten ikke være alt for uhyggelig. Du kan i stedet købe heliumsballoner og pynte dem som vist på billedet.

Nordiske pastel farver

Vi har nogle skønne designere i Norden, og en af dem er Lisa Grue, som står bag disse smukke guirlander, som er et skønt alternativ til både klassisk julepynt og festlige terpentiner.

lisa-grue-graa-pastelblaa-guirlande_580x620p

Superhelte fest

Festen hvor du endelig får lov til at klæde dig ud som din ynglings superhelt og blot for en dag får lov, at leve dig ind i rollen som en helt der kan redde hele verden.

Kostumer til denne fest er relativt lette at finde, og har du ikke en ynglings superhelt, så tag en kappe på ryggen, en lille maske for øjnene og du er klar til fest.

pompom

Foto fra Pinterest

Pynt og underholdning skal der også til, hvad angår pynten så er dette en af de fester, hvor det er muligt at bruge mange stærke farver og ord som du kender det fra forskellige tegneserier.

Gør som på billedet, hæng papir pom poms op med skilte med ord fra tegneserier.

Bordet skal selvfølgelig også pyntes festeligt, du kan finde inspiration til det på billedet.

borddekoration

Foto fra Pinterest

Her finder du paptallerkener med alverdens motiver og print.

Rigtige superhelte leger og kæmper om hvem der er stærkest. Derfor skal der til en sådan fest være konkurrencer, hvor I kan kæmpe om hvem der er bedst.

Du kan lave en konkurrence med en helt klassisk udfordring der handler om, hvem der kan vælte flest dåser.

konkurrence

Foto fra Pinterest

Du kan selvdekorere dåserne og bruge en frisbee til at skyde dem ned med, hvilket gør aktiviteten lidt sværere, men dermed også mere superhelte værdig.

80’er fest

Find neon farver, kassebånd og benvarmere frem og varm op til den perfekte 80’er fest.

Sådan en fest bringer minderne frem og er oplagt at holde på en kedelig grå efterårs aften.

Du har sandsynligvis ikke gemt dine kassettebånd med musik fra dine ynglingsbands, men musikken kan findes på forskellige online musiktjenester.

guirlande

Foto fra Pinterest

Kassettebånd skal du alligevel have fat i, måske kan du finde nogle i en genbrugsbutik, de skal nemlig bruges til at pynte op i stuen med.

Du kan hænge dem op som guirlander eller spraymale dem i neonfarver og bruge dem som bordpynt eller bordkort.

Udklædningen er selvfølgelig vigtig til denne fest, crepejernet skal findes frem og den farverige øjenskygge.

Men tøjet er også vigtigt, kvinderne skal have benvarmere, punker handsker og halskæder i vilde farver på.

Mændene derimod skal have svedbånd, neon farvede solbriller og store parykker med krøllet hår.

Pynt stuen med balloner, lån en diskokugle og skru op for glad 80’er musik, så er du næsten sikret en god fest fyldt med sjove historier.

Bitten Meilandt

Jeg har altid interesseret mig for boligindretning, derfor holder jeg mig opdateret omkring nye trends og jeg køber ofte nye nips til mit hjem. Jeg elsker at gøre gode fund på loppemarkeder, hvor jeg også håber en gang at finde min drømmesofa designet af Børge Mogensen.