Nyt website skaber overblik over marked for måltidskasser

Måltidskasser er bestemt ikke et nyt fænomen, men det er først inden for de sidste par år, at de virkelig har vundet indpas i landet, og det er derfor ikke længere kun københavnerne, der bestiller måltidskasser, men nu også vest- og midtjyderne.

Hvis du lige skal have en introduktion til hvad konceptet er, kan du se med her, hvor Skagenfood forklarer deres koncept:

Efterspørgslen på måltidskasser er stigende blandt danskerne, og ifølge DR.dk runder markedet snart 1 milliard.

Men med de mange nye leverandører kan det være svært som forbruger at få dannet sig et overblik over markedet for måltidskasser.

Og dermed er det svært at afgøre, hvilken måltidskasse, der formår at leve op til dine krav, og hvilke der desuden er billigst.

Måltidskasserne bliver mere og mere populære blandt danskerne

Færdigretter leveret til døren er smart, eftersom du med denne får leveret både opskrift og madvarer lige til din hoveddør.

Så du slipper for at skulle finde på noget mad at lave, samt at handle ind til det. Dette er noget, som danskerne har været længe om at få øjnene op for, og det har derfor primært været et storbyfænomen.

Dog viser det sig nu, at kasserne er gået hen og blevet utroligt populære, eftersom resten af landet også har valgt at tage dette fænomen til sig. Det er da også det perfekte alternativ for familier, der ikke har overskuddet til at få handlet ind, da man med en måltidskasse får alt leveret.

Senest har COOP og Nemlig hoppet med på vognen, og er klar med deres eget måltidskassekoncept.

Det kan være uoverskueligt med priserne

Man vurderer, at over 100.000 danskere landet over benytter sig af denne madordning, og dette tal er således ottedoblet på bare fem år. Det er dog heller ikke mærkværdigt, eftersom man på den måde som familie får mulighed for at spare utroligt meget tid, og det forventes kun, at denne stigning vil fortsætte.

Men hvad koster en måltidskasse egentlig?

Med de mange forskellige leverandører og forskellige prisstrukturer, kan det som sagt være svært for forbrugerne at finde ud af, hvad en måltidskasse koster. Denne udfordring har den nye side måltidskasseguiden taget op. Her du kan få et overblik over markedet for måltidskasser:

Sammenlign kasserne og find den rette leverandør for dig

Der findes i dag en lang række leverandører, der alle tilbyder vidt forskellige typer måltidskasser.

Du kan eksempelvis vælge:

  • En vegetarkasse,
  • en slankekasse
  • en veganerkasse
  • en kassse med fokus på fisk
  • fitness-kasser
  • low-carb kasser
  • osv.

Det kan derfor være svært at overskue hele markedet for måltidskasser.

Dog kan du på dette website nemt og hurtigt sammenligne de forskellige måltidskasser med hinanden, så du lettere vil kunne finde den rette leverandør for dig.

Samtidig får du på den måde mulighed for at spare masser af penge, da du således også vil kunne sammenligne priser.

Steen Christensen

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.