Nye nordiske trends til indretning af stuen

Indretning er sjældent en speciel nem og håndgribelig ting at håndtere. Nye trends dukker op, andre forsvinder helt, og helt tredje holder ved uanset hvad. I denne indretningsblog skal det handle om nyere trends, som rigtig mange vælger at følge i de nordiske lande, hvor vi som bekendt er ganske gode til netop det med indretning.

Er du typen, som altid gerne vil holde dig opdateret på, hvad der sker på området omkring nordisk indretning, så vil du nok finde nedenstående ganske interessant.Her på siden er vi nemlig ret så glade for at kunne give inspiration videre, når det kommer til gode tips til indretningen eller bare oplysning om, hvad der er hot lige i øjeblikket.

For mange står det klart, at stuen er hjemmets absolutte samlingspunkt, og det gør selvfølgelig stuen til et ganske vigtigt rum. Selvom køkkenet også kan samle og skabe hele funktionaliteten og sammenhængskraften, så er det ofte i stuen, at man bruger de fleste gode timer. Derfor kigger vi nu nærmere på netop stuen og trends hertil.

Hvis du gerne vil læse mere efterfølgende, kan det anbefales at besøge schmidt-koekken.dk, som har været så venlige at lade os bruge deres fotos i denne artikel.

Praktisk og hyggeligt går hånd i hånd

Nogle tror, at det ikke er muligt at indrette en stue rigtig praktisk, hvis den samtidig skal have det der hyggelige snit, hvor man bare med det samme får lyst til at smide sig i sofaen. Det er dog slet ikke så firkantet, og der er mange muligheder for, at disse to dejlige ting kan følges ad, når man indretter godt.

Det er i høj grad lækkert, når man kan følge nogle af de nyeste trends på markedet og bruge dem i sin indretning. Pas dog på med ikke at lade dig styre for meget, for i sidste ende er det vigtigst, at du selv trives i det. Derfor kan du sagtens bruge noget af det, men du skal stadig selv føle dig tilpas og til stede i det.

Skal du have det praktiske og æstetiske til at passe sammen, kan du overveje at sørge for en masse opbevaring, så alle dine ting ikke skal stå fremme altid. Det gør det nemt at pakke ned og tage frem, når der kommer folk i huset eksempelvis.

Find inspiration – og gør det personligt

Når du finder inspiration hos blogs og blade, er det ofte med et godt resultat. Dog er det også vigtigt at forstå, at selv når du ser et flot billede på en blog, er det også indrettet efter nogle bestemte behov og forståelser.

Derfor skal du selvfølgelig også gøre indretningen til din egen, selvom du har set noget et andet sted fra.

Sørg for at få noget personligt ind i dit liv, så det ikke kunne have været hvem som helst, der boede i huset eller lejligheden.

Morten Storgaard

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.