Luksus hvidevarer fra LG designet af dansk designer

Det sydkoreanske firma LG her altid været garant for godt design og høj kvalitet.

Det har stået bag en lang række prisvindende vaskemaskiner, som har vundet titlen bedst i test mange gange, både i det danske magasin Tænk og det svenske magasin Råd og Røn, som oftest citeres som kilder til disse tests.

Denne gang har LG valgt at lave ekstra eksklusivt designlinje, og har sat den danske designer Torsten Valeur til at sætte stregerne.

Hvidevarer i luksusklassen

lgsingature_994802y

Stregen er enkel og nordisk, som vi kender det fra mange andre danske designere, og det er noget som tiltaler koreanerne.

Linjen hedder LG signature, og den er designet til overklassen, som gerne vil bruge ekstra penge på det gode design.

Serien består af en vaskemaskine, et køleskab, et TV og en luftrenser. Det er ikke kun de hårde hvidevarer designeren får designet, han har også designet for B&O.

Torsten Valeur er til daglig chef for David Louis designers i København, som har leveret designets tele lang række af de nye produkter fra Bang og Olufsen.

På LG’s hjemmeside kan man se et interview med den danske designer, og læse mere omkring tankerne bag den eksklusive serie. Som de skriver på deres hjemmeside går de efter det ultimative:

“Greatness is not measured by breakthroughs and innovations alone, rather it’s found in how well a product is able to hold on to its essense.”

Vaskemaskinen du gerne vil vise frem

Ideen er tydeligvis at lave en række hvidevarer, som du ikke har lyst at gemme ad vejen, men faktisk har lyst at have stående fremme.

Fx denne vaskemaskine, som er enorm elegant, og har nogle rigtig flotte lange designlinier, og derfor fint kan stå fremme I rummet og bidrage til interiøret.

vaskemaskinen

Det mest overraskende af de forskellige produkter er dog TV’et, som hedder LG Signature OLED TV.

Den er kun ganske få millimeter tyk i skærmen, og har en utrolig flot skærm, som nærmest ikke har nogen ramme udenom.

Man kan godt se pendant til Bang og Olufsen serien her:

skaermen

Lang historie med godt design

Danmark har altid været med helt fremme i fronten, når det kommer til godt design til hjemmet.

Vores kendte møbeldesignere har designet møbler til både rådhuse, regeringsbygninger verden over, hollywood film, kendte skuespillere og så videre.

Det er derfor dejligt at se, at der også i dag lægges godt mærke til Danmark på verdenskortet, når det gælder godt design til hjemmet.

B&O har også samarbejdet med Asus på design delen

B&O har for mange slået sig fast som det klassiske stilfulde design fra Skandinavien. Det gælder også hos computerfirmaet Asus.

MO063AS_75562_800x800

De har sammen med B&O lanceret en serie af skærme, som har lyd fra Bang og Oluftsen. Du kan fx. tjekke disse skærme hos Refurb.dk, som forhandler brugte computere.

De rene linjer er et kendetegn for Asus, som efterhånden er kendt som godt design til PC.

Steen Christensen

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.