Kan man trække massage fra i skat?

Det er et ofte stillet spørgsmål, og det korte svar er ja og nej. Som privatperson kan du ikke trække massage fra i skat, men virksomheder kan til dels tilbyde deres ansatte forskellige former for behandlinger skattefrit, såfremt de er arbejdsbetinget.

 

Det betyder, at der skal være en helt konkret sammenhæng mellem forebyggelsen og behandlingen af den pågældende skade samt det arbejde, som medarbejderen udfører. Er du f.eks. kassemedarbejder i et byggemarked, hvor du på daglig basis håndterer tunge varer, er det muligt for din virksomhed at trække behandlingerne fra i skat.

 

Det kræver dog, at det er et tilbud, som gælder alle ansatte i virksomheden og ikke bare de øverste ledere og chefer eller for den sags skyld udvalgte medarbejdere. Hvis virksomheden ønsker et fradrag, skal de altså 1) tilbyde det til alle medarbejdere og 2) sørge for, arbejdet giver anledning til behov for massage, så medarbejderne ikke slider sig selv op.

 

Det betyder dog ikke, at der ikke er gode tips og tricks at hente for dem, der ikke kan trække massage fra i skat. Der findes nemlig en række forskellige gadgets på markedet, og i denne artikel vil vi gennemgå en sublim maskine til fodmassage hjemme på sofaen.

 

Opnå komfort og velvære foran TV’et

Vi kender det alle. Man kommer hjem fra en lang arbejdsdag, og det første man har lyst til er at smide sig på sofaen foran TV’et og slappe af. Men ville det ikke være endnu bedre, hvis man kunne opnå lidt fodmassage efter en lang dag? Jo, og derfor er markedet for maskiner til fodmassage også stødt stigende.

 

Der er nemlig mange, som er blevet utroligt glade for muligheden for lidt wellness i form af massage derhjemme. Det er både billigere og ofte lige så effektivt som en massage hos en professionel. Jovist, de professionelle kan deres kram, og derfor kan det også være en god idé indimellem at opsøge en massør, hvis du har haft en lang periode med smerter eller blot har brug for lidt ekstra selvforkælelse.

 

Find en super fodmassage maskine

Hvis du er klar til at forkæle dine fødder med en god omgang massage, der kommer i dybden og trykker de helt rigtige steder, er her et link til fodmassage maskinen over dem alle. Den har tre programmer, således du selv kan bestemme, hvilken type fodmassage du ønsker. Det er ofte alt efter behov, men alle tre programmer sørger for at ramme de punkter, der er vigtige.

 

Derudover er det muligt at variere i styrke, og sidst men ikke mindst neutraliserer denne fodmassage maskine også alle lugte. Der er altså tale om et billigt, bekvemt og brugervenligt alternativ til professionelle fodmassager. Det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde massagen, for der er tale om selvforkælelse på et helt nyt niveau. Denne fodmassage maskine tager sig kærligt af dine fødder, og du kan benytte den lige så ofte, som du ønsker.

 

Morten Storgaard

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.