Juicer – Bedst i Test 2016

Juice er skønt. Sundhedsfeberen er over os, og vi skal alle være sunde og der er stort fokus på vitaminer og mineraler, og her kommer juicepresserne på banen som de helt store vindere.

juicer

Der er masser af gode juice-maskiner på markedet, og vi har i denne artikel valgt at se lidt nærmere på, hvilke modeller der har gjort det godt i tests. Politiken har lanceret en større test af saftpressere. Der er delte meninger om hvorvidt juicen skal presses, trækkes eller skubbes ud af frugtstykkerne.

Testen er udført af Hotel- og Restaurantskolen i København.

Vinder: Magimix Saftpresser

Magimix får 5/6 stjerne hos Politikens testpanel.

Magimix__jpg_906436_906439y

Se den her hos Wupti sammen med de øvrige Magimix modeller.

Magimix juice presseren excellerer ved at være både let at håndtere, og meget let at rengøre. Der er en stor tragt til at fodre den med frugtstykkerne, så man ikke behøver at skære dem i alt for små stykker, for at få dem gennem juicemaskinen.

Denne juice og har en meget kraftig motor indbygget, og det gør den særlig god tilHove grøntsager og hvis der er hårde frugter og mange kerner i blandt.

Men når det er sagt skal det også nævnes at den er en ret stor maskine som fylder en del i køkkenet, men heldigvis kan de fleste elementer gå i opvaskemaskinen.

Men er du glad for at lave juice ofte, og regner du med at have den stående fremme og bruge den dagligt, så er det en god investering, da den vil holde i rigtig mange år med den gode driftssikkerhed og stor motor.

FACTS om Magimix saftpresserne

Kapacitet: 700 gram frugt/grønt
Vejl. pris: 1.499,-
Set til 1.399 hos Wupti
Producent: Wilfa
Land: Norge

Delt 1. plads: Wilfa JuiceMaster Sj-150a (Slow Juicer)

Testens andenplads går til Wilfa.

Det er en slow juicepresser, som har et lidt andet design og udformning end vi er vant til fra juicerne på markedet. Den er meget let at betjene, og selv frugt og grønsager med skræl kører rigtig fint igennem maskinen. Der er masser af juice selv fra de lidt mere tørre frugter.

Den får ligeledes 5/6 stjerner hos Politiken.

Wilfa_Juicemaster_j_906418y
>> Se den her hos Wupti på tilbud

Den norsk producerede juicemaskine fra Wilfa giver en flot juice med masser af saft og konsistens, uden at presse frugten for meget. Wilfa er mest kendt for sine støvsugere og espresso-kaffemaskiner, og det er imponerende at deres juicepressere rykker direkte ind på en delt første plads.

Denne maskine giver homogen og ensartet juice i teksturen. Det skal dog bemærkes at tragten er en smule for lille til nogle af de større grøntsager og frugter, og det betyder at man skal være lidt mere omhyggelig med at skære det hele i mindre stykker og fodre den I længere tid, for at få den gode juice ud af det.

FACTS om Wilfa JuiceMaster Sj-150a (Slow Juicer)

Kapacitet: 0,8 liter
Vejl. pris: 1.499,-
…Set til 989,- hos Wupti
Producent: Wilfa
Land: Norge

Anden pladsen: Juiceren Philips HR1869

Anden pladsen går til Philips, som altid har været kendt for god kvalitet og design der holder i mange år, både i køkkenet, og når det kommer til andre elektroniske apparater til hjemmet.

Phillips_Juicepress_906442y

Den får 4/6 stjerner i testen.

>> Se den her hos Wupti.com

Den har den fordel at den er utrolig let at bruge, og den er hurtigere at rengøre end de øvrige modeller, så hvis fart og tid er noget af det du vægter højest, så er dette din testvinder i denne test.

Der kommer dog ikke helt ligeså meget juice ud i den anden ende, og det betyder, at den er en smule mindre økonomisk i drift, da du må stoppe en frugt eller to mere i tragten, for at få samme mængde juice i glasset som hos de øvrige modeller i testen.

Denne model er nok også en af de billigere på marked. Men man går dog aldrig galt i byen omkring kvaliteten, når man køber fra Philips. Den har desuden en bred træt som gør det let at putte hele æbler i, uden at man skal skære det hele for meget i stykker. Det hele kan gå direkte i opvaskemaskinen, og det er gældende for næste alle saftpresserne i denne test.

Alle delene alle delene er nemlig lavet de hårde plast, og det betyder at man kan stille den direkte hele opvaskemaskinen, men skal blot huske at skylle det godt af under hanen først, så der ikke sidder gamle frugtrester fast, hvis man har brugt den dagen før. Ellers kan det være vanskeligt for opvaskemaskinen at få det hele af.

Steen Christensen

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.