Interiør der hitter nu og i det nye år

En ny sæson er startet, og det betyder nye varer og trends på hylderne. Men det er ikke altid til at finde ud af, hvilke ting der bliver ved med at hitte helt ind i det nye år, og hvilke der blot er en døgnflue.

Læs med her, og få gode tips til, hvornår du skal hive dankortet op ad lommen.Hvem ved, måske får du endda nogle gode julegaveideer?

Læder er på vej ind

Det mørke- eller lysebrune materiale har altid været populært, og nu samt i det nye år bliver så sandelig ingen undtagelse. Læder kan anvendes til mange ting. Blandt andet handsker, tasker, møbler samt diverse boliginteriør. Der er ikke noget at sige til, at det er populært. Det flotte udseende samt det stærke materiale er for mange utrolig tiltrækkende.

Er du på udkig efter produkter i læder, kan du starte med at tjekke Svanlund.co, som er en ny århusiansk virksomhed, som arbejder med design af lædervarer med et ganske særligt design. Linket sender dig videre til en hjemmeside med mange lækre læderprodukter.

Farver er det nye sort

Er du træt af det helt hvide, sorte og grå? Så er der godt nyt.

Det bliver nemlig mere og mere populært at bevæge sig væk fra de tre kolde klassiske farver. Folk vil i stedet have varme i hjemmet og er derfor på udkig efter farverige møbler samt boliginteriør. Så vær ikke bange for at kigge efter blå, grøn, rød eller gul, når du går på jagt i butikkerne. Det vil helt sikkert klæde dit hjem. Husk dog stadig at kombinere farverne, så de matcher.

Gør eventuelt brug af forskellige farver i forskellige rum.

Mørkegrønne toner

Er du frisk på at købe farverigt, men ved ikke helt, hvor du skal starte? Så kan du med fordel kigge efter det mørkegrønne. Alt fra mørkegrønne stole til køkkener og vaser hitter lige nu og helt ind i det nye år.

Den dybe farve giver liv til hjemmet uden at det bliver alt for voldsomt. Det er derfor en rigtig god idé til dig, der vil væk fra det grå, sorte og hvide uden at gå i krig med pangfarverne.

Byd velour velkommen

For mange er velour noget, der hørte fortidens modetrends til, men dette er en skam. Det bløde materiale kan nemlig i den grad sætte et personligt præg over dit hjem. Det er hovedsagligt puder samt møbler, som hitter i velour.

Materialet er dejlig blødt og derfor behagligt at sidde i, samtidig med at det skinnende materiale giver hjemmet et eksklusivt look. Tøv derfor ikke med at kigge efter velour i butikkerne. Det vil helt sikkert også være et hit i 2018.

Skab liv med lyserødt

Der er delte meninger om denne farve. Nogle kan slet ikke få nok af de lyserøde toner, mens andre aldrig har skænket det en tanke at placere farven i sit hjem. Hører du til den sidste kategori, burde du måske tænke dig om en ekstra gang.

Den lyse farve er nemlig netop nu meget populær. Ingen siger, at du behøver at fylde hjemmet med lyserødt, men nogle få pyntetin eller et enkelt møbel vil helt sikkert klæde hjemmet og give liv.

Morten Storgaard

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.