Vi samler testvindere fra Taenk.dk og Radron.se

Tænk er en uafhængig medlemsorganisation, som leverer brugertests af en række maskiner og apparater til husstanden.

De skriver på deres hjemmeside:

Forbrugerrådet Tænks test er uvildige, videnskabelige og grundige, og de koster mange penge at lave. Derfor skal du købe medlemskab for at se vores test.

Vi samler testresultaterne fra flere større test-hjemmesider

Man skal altså betale en månedlig pris, for at få adgang til testresultaterne hos Tænk.dk, hvilket kan være irriterende, hvis man blot skal købe en vaskemaskine.

Derfor har vi bestemt os for at finde en række test-magasiner, og bringe alle testvinderne i nogle grundige indlæg.

test-resultater

Som medlem kan du dog også benytte dig af deres rådgivning omkring forbrug og købsrelaterede problemstillinger, som kan benyttes i dagtimerne på telefon 77 41 77 41 alle hverdage mellem klokken 9 og 12.

Du får desuden deres magasin i trykt form, som udkommer 10 gange årligt.

Hvilke andre sites findes der som leverer testresultater?

Der findes en del udenlandske hjemmesider, som ligeledes lever af at teste hvidevarer, køkkenmaskiner osv. Et af dem er svenske Rød og Røn.

Råd og Røn hjemmesiden – svenske tests af hvidevarer

Der findes mange sites, som lever af at teste eksempelvis hvidevarer.

råd-og-røn

Det svenske Råd og Røn (oversat: Rådgivning og Indsigt) er et tilsvarende site, og det koster ligledes et månedligt gebyr at få adgang til deres resultater af deres tests.

 

Steen Christensen

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.