Hvor mange par sokker til baby? Se tjeklisten til baby her

Når du skal have en baby, finder du ud af, at han eller hun skal bruge en masse forskelligt tøj. Det er rart at have styr på det, inden den lille kommer til verden. Der er nemlig rigeligt at se til, når først der er sket en familieudvidelse.

I dette indlæg får du en tjekliste til, hvad du skal bruge af til tøj til din baby.

Det første outfit til hjemturen

Du skal selvfølgelig have et sæt tøj, som dit barn kan få på, når I skal hjem fra hospitalet. Det er det første outfit, som du skal have klar til at tage med i pusletasken, når I skal afsted mod fødegangen.

 

5 par sokker er nok i starten

I starten slides der ikke meget på tøjet, og 5-6 par sokker var nok for os. Vi har nu en toddler på 2,5 år, og han har væsentlig flere par. Nu skal vi gerne have ca. 15 par, da vi skal have backup sokker i tasken til dagplejen, og vi har også altid et par rene sokker i bilen.

 

Forskellige T-shirts

Der er flere forskellige T-shirts, der kan være gode at have til din baby. Det kan for eksempel være T-shirts, der kan åbnes i siden. Disse er smarte, da dit barn ikke behøver at få trøjen over hovedet. Derudover kan du også gå efter T-shirts, der kan lukkes i skridtet. På den måde kravler T-shirten ikke op.

 

Det er en fordel at have 10-12 T-shirts i alt til din baby. Det er nemlig noget, der hurtigt kan blive griset til, når dit barn skal have mad.

 

Bukser, der er nemme at få af

Dit barn skal selvfølgelig også have nogle bukser på. Her er det en fordel at gå efter bukser med elastik. De er nemlig nemmere at få af, i stedet for at du skal stå og bøvle med knapper og lynlås. Derudover er de også mere behagelig for dit barn at have på.

 

Gå efter at have cirka tre til fire elastikbukser til dit barn.

 

Uundværligt tilbehør

Der er en masse forskelligt tilbehør, der helt sikkert også er vigtigt at få købt til dit barn. Det er blandt andet strømper. Dit barn kan hurtigt komme til at fryse om fødderne. Det er derfor en god idé at anskaffe nogle gode strømper.

 

Derudover skal strømperne selvfølgelig også være behagelige for dit barn at have på. Ellers er der sikkert en, der hurtigt kan blive utilfreds med situationen. En god løsning kan for eksempel være strømper af bambus, som både er behagelige og miljøvenlige.

 

Gå efter at have syv til otte par strømper til dit barn. Så er du godt dækket ind.

 

Af tilbehør skal du også huske at have huer til dit barn. Som med fødderne kan dit barn også fryse om ørene. Derudover har helt små børn ikke altid så meget hår på hovedet. Det kan derfor også hurtigt føles koldt. Huer er derfor også essentielle at have. De kan også være en god beskyttelse mod solens stråler.

 

Gå efter tre til fire huer til dit barn.

 

Nemme one-piece outfits

Nogle gange skal det være nemt at klæde dit barn på. Det kan derfor være en fordel at have flere forskellige one-piece outfits til dit barn. Det kan både være langærmede løsninger, der lukkes i skridtet, eller løsninger, der også har ben og fødder. Der er derfor en masse gode løsninger, der kan være værd at overveje.

 

Gå efter at have syv til otte one-piece outfits til dit barn.

 

 

Morten Storgaard

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.