Gardinbus – Gratis besøg og 30% rabat

Gardinbussen er en smart måde at få skiftet gardinerne ud. Det er Gratis at få besøg af bussen, og den kommer ovenikøbet med rigtig gode tilbud for tiden – hvor der er -30% rabat på både alm. Rullegardiner, plissegardiner, lamelgardiner, persienner, foldegardiner, markiser panelgardiner og insektnet.

Klik her og læs mere om gratis besøg af gardinbussen.

gardinbussen

Gratis gardinbus med gode tilbud

Det kan være vanskeligt at få skiftet gardiner, særligt hvis man er skidt til bens, eller hvis man ikke lige har mulighed for at køre selv til den nærmeste forhandler. Bussen kommer rundt i hele Danmark, og her er en liste med landsdele, der jævnligt besøges:

Vestjylland, Vestfyn, Jylland, Fyn, Lolland, Vestsjælland, Østjylland, Sjælland, Nordjylland, Nordfyn, Sønderjylland, Sydfyn, Nordsjælland , Østfyn Østsjælland Sydsjælland og Bornholm.

gardinbussen-tilbud

For mange er udfordringen, at der er langt til byen, og derfor kan man ikke let komme fordi og se på nye gardiner, og for folk i byen er udfordringen, at man ikke har en bil og dermed kan have brug for, at gardinbussen kommer forbi.

Uanset hvad der kan være grunden, så er det uforpligtende og helt gratis at få et besøg af Gardinbussen, og det letteste er at kontakte bussen direkte på denne side, og så booke et besøg.

 

 

Steen Christensen

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.