7 gaveideer til manden der (tror han) har alt

Den moderne mand tror han har alt, hvad han kunne ønske sig. Men det er langtfra sandheden.

Er du kvinden i hans liv? Der er ingen bedre måde at bevise det på, end at give ham lige præcis det, han egentlig har ønsket sig i sit ubevidste indre.Er du hans søn? Vis, at din maskulinitet overgår hans og giv ham en gave der kan udfordre ham som få. Der vil med garanti være indforståede far-søn blikke i mange måneder efter.

Uanset hvad din relation til manden er, har han helt sikkert fortjent mere og andet end det han har ønsket sig, og så kan i altid gå sammen om gaven.

#1 Bålfad til haven

Bålfade skaber en rigtig hyggelig stemning i haven, og er en rigtig god ide til manden der har det meste i forvejen.

De ligger prismæssigt fra ca. 500 kr til 2.000 kr, og dermed kan de bruges på de fleste gavebudgetter her til jul.

Billedet og inspirationen er hentet hos Forbrugermagasinet.dk.

#2 Portabel barbecue

Vidste du at der findes en barbecue kuffert? Det gør du nu, og der er ingen vej tilbage. Hvis din mand er grillmaster, kan han bringe en fest med sig med en kuffertfuld køkken under armen.

Perfekt for camping, fiskning og begge dele samtidig – han vil ikke blive skuffet! Som en ekstra bonus Køb den på amazon.

Held og lykke med overraskelsen!

#3 alt-mulig kniv / værktøj

Denne kniv / multitool er en sjov ide, til manden der elsker camping og udeliv generelt:

Foto fra Pinterest.

Den har følgende funktioner:

  • Sav
  • Kniv
  • Oplukker
  • Tang (!)
  • Hammer
  • Skruetrækker
  • Økse

Så skulle der være mulighed for både at lave et bål og hamre forteltets pløkker i!

#4 En svingom i en superbil

Hvad med at slynge dækkene rundt på sjællandsringen?

koer-mclaren-bane-3

Enhver mand, der er en mand vil elske at svinge enden ud i svingene på en af Danmarks største racerbaner i den bil, der egentlig var hans første forelskelse.

Det kræver ikke andet end minimum 2500 kroner, et gyldigt kørekort og en tung fod, der kan bringe pedalen heeeeelt til metallet.

Se mere her.

#5 Lav din egen whisky

Ja ja og atter ja.

I det kolde danske vejr drømmer alle mænd om en dram når de kommer hjem. Hvis de vidste de kunne, ville de helt sikkert også drømme om at åbne for en flaske af deres helt egen.

For 400 kroner kan whiskyelskere såvidt som dødelige danskere få smagsprøve med en Braunstein whisky, hvorefter favoritvarianten fra favoritfaddet kan fyldes på din egen flaske.

Oplevelsesgaven findes her.

Så er der serveret.

#6 Helikoptertur

Enhver mand, der har set den berømte scene fra ”Apocalypse now” eller bare, ja, enhver mand, har drømt om at tage sine Ray-Ban aviator-briller på langsomt mens de letter til den overdøvende lyd af rotorerne og den vinkende familie næsten blæses væk.

Alt det er muligt til 700 kroner. Det er et stykke under prisen på et helikopter-certifikat, som oftest ligger omkring en million kroner. Turen tager 10-12 minutter og foregår over det danske land med en Robinson 44.

#7 Flyboarding

Fly-boarding.

Smag på ordet. Du ved sikkert ikke, hvad det betyder, men det lyder fedt.

For optimal underholdningsværdi forklarer du det heller ikke til ham, men lader ham vide at det kræver sin mand at mestre.

Imidlertid vil du vide, at det er en relativt ny og småekstrem vandsport, hvor man lader sig løfte op til 8 meter af to jetdyser på 260 hestekræfter.

Manden skal helst kunne svømme hundrede meter, men derudover er det bare nerverne der sætter grænserne.

Uanset om han har god eller dårlig balance bliver udfaldet sjovt, så tag venner og bekendte med! Der findes flere udbydere her på nettet.

Morten Storgaard

Jeg interesserer mig meget for indretning og pladsoptimering af små lejligheder og huse. Derudover elsker jeg at finde et godt tilbud med nethandel, og at gøre et godt køb. Jeg er desuden glad for røde bøffer og hård rock.